x close

Mutarea îndrăzneață făcută de o țară bogată din Orientul Mijlociu, pe lângă Donald Trump. Anunțul a stârnit rumoare în America!

de A.M.P    |    21 Dec 2016   •   21:50
Mutarea îndrăzneață făcută de o țară bogată din Orientul Mijlociu, pe lângă Donald Trump. Anunțul a stârnit rumoare în America! 482 Foto: pixabay.com

Una dintre cele mai bogate națiuni din Orientul Mijlociu a anunțat că va găzdui petrecerea anuală de la Washington la hotelul lui Donald Trump, scrie The Independent.

Salem Al Sabah, ambasadorul Kuweitului în SUA, a declarat că petrecerea va avea loc în data de 25 februarie, adăugând că speră ca oaspeților săi să le placă ”noul hotel din oraș”.

Salem Al Sabah a afirmat că nimeni nu l-a obligat să aleagă una dintre proprietățile lui Donald Trump în capitala Americii.

Cu toate acestea, se crede că ambasadorul încearcă să se apropie astfel de președintele ales al SUA, având în vedere că petrecerea ar fi trebuit să fie găzduită la Four Seasons.

"Nu îl cunosc pe președintele ales Trump. Nu am fost contactat de oamenii lui. Am crezut doar că ar fi interesant pentru oaspeții noștri să vadă un loc nou. Arată bine, cool, și am zis să o facem acolo”, a spus ambasadorul.

Citeşte mai multe despre:

Kuweit donald trump
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati