Antena 3 CNN Externe Necunoscuţi cu cagule şi înarmaţi cu bâte şi cuţite au atacat o tabără de romi din Ucraina. O persoană a fost ucisă şi patru rănite

Necunoscuţi cu cagule şi înarmaţi cu bâte şi cuţite au atacat o tabără de romi din Ucraina. O persoană a fost ucisă şi patru rănite

Necunoscuţi cu cagule şi înarmaţi cu bâte şi cuţite au atacat o tabără de romi din Ucraina. O persoană a fost ucisă şi patru rănite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    24 Iun 2018   •   21:17

O persoană a fost ucisă şi patru rănite, între care un copil, în vestul Ucrainei, într-un atac asupra unei tabere de romi, a anunţat duminică poliţia ucraineană, informează AFP.

Acest incident survine după o serie de atacuri recente care au vizat această comunitate în capitala Ucrainei, Kiev, şi în oraşele Lvov şi Ternopil, atacuri care au fost condamnate de ONG-uri care apără drepturile omului.

Un grup de necunoscuţi cu cagule şi înarmaţi cu bâte şi cuţite au atacat tabăra de la periferia oraşului Lvov sâmbătă seara, a declarat pentru AFP, prin telefon, Iaroslav Trakalo, purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Un bărbat de 24 de ani a fost ucis şi patru persoane, între care un băiat de 10 ani şi o femeie de 30 de ani, au fost rănite şi spitalizate.

Poliţia locală a declarat într-un comunicat că a reţinut şapte agresori, cu vârste de 16 şi 17 ani, şi pe prezumtivul organizator al atacului, un tânăr de 20 de ani. Deocamdată nu este clar dacă agresorii erau membri ai unei grupări radicale.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ucraina atac tabara tabara de romi
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close