Antena 3 CNN Externe Nepoții își pot îmbrățișa, în sfârșit, bunicii: Imagini din Statele Unite cu reîntregirea familiilor după un an de pandemie

Nepoții își pot îmbrățișa, în sfârșit, bunicii: Imagini din Statele Unite cu reîntregirea familiilor după un an de pandemie

Mulţi americani şi-au putut îmbrăţisa în sfârşit nepoţii, unii pentru prima oară de la începutul pandemiei. Trendul a luat avânt după un anunţ al autorităţilor sanitare de peste Ocean, care spun că bunicii pot fi îmbrăţişaţi de nepoţi dacă aceştia au făcut rapelul.

Nepoții își pot îmbrățișa, în sfârșit, bunicii: Imagini din Statele Unite cu reîntregirea familiilor după un an de pandemie
de Mia Lungu    |    11 Mar 2021   •   15:26

Reţelele de socializare s-au umplut peste noapte de imagini cu familii reunite pe întreg teritoriul american. Unii spun că nu şi-au mai putut vedea rudele de aproape un an.

În Statele Unite, autorităţile îndeamnă populaţia să respecte în continuare normele de distanţare socială, chiar şi după vaccinare.

Răzvan Cherecheș: ”Persoanele vaccinate pot sta fără distanțare”

Pandemia de coronavirus a silit miliarde de oameni să își schimbe comportamentele pentru a se conforma regulilor de prudență sanitară, pentru a limita răspândirea virusului și pentru a se proteja, ei înșiși.

"Nu uităm să îi menționăm și pe cei care s-au vaccinat. E important să știm că cei imunizați prezintă risc minim de infecție cu SARS-CoV-2 și că pot sta împreună fără restricții, chiar și într-un loc închis." a explicat la Antena 3 medicul Răzvan Cherecheș.

 

×
Subiecte în articol: bunicii nepoții restricţii
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close