Antena 3 CNN Externe Nimeni n-a crezut de ce au fost în stare aceşti doi tineri. "Mai aveau puţin şi puneau Armata pe urmele lor"

Nimeni n-a crezut de ce au fost în stare aceşti doi tineri. "Mai aveau puţin şi puneau Armata pe urmele lor"

Nimeni n-a crezut de ce au fost în stare aceşti doi tineri. "Mai aveau puţin şi puneau Armata pe urmele lor"
de O.P.    |    08 Mar 2013   •   09:28

Blake Bills, în vârstă de 24 şi Shayna Sykes,  de 23 păreau un cuplu normal. Deveniseră recent părinţii unei fetiţe adorabile, care acum avea şapte luni, însă zilele trecute cei doi au fost protagoniştii unui eveniment care a fost transmis de întreaga lume.

Ameţiti bine de alcool, cei doi s-au urcat în maşină şi se îndreptau spre casă, când o maşină a poliţiei mergea în spatele lor, iar oamenii legii le-au cerut să tragă pe dreapta.

Cei doi s-au dat jos din maşină, însă au făcut ceva la care nu se aştepta nimeni: s-au urcat în maşina poliţiei şi au fugit cu ea. A urmat o cursă nebună între Camden şi Philadelphia, iar când au fost opriţi într-un final, de un filtru al poliţiei, cei doi au făcut ceva neaşteptat.

Profitând de neatenţia oamenilor legii, s-au urcat într-o altă maşină a poliţiei si au plecat de la locul incidentului. Au fost opriţi tocmai pe autostradă şi au fost imediat arestaţi.

Cei doi riscă să petreacă ani buni după gratii, iar copilul lor va ajunge la asistenţii sociali.





×
Subiecte în articol: masina de politie
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close