Antena 3 CNN Externe Noi detalii ies la iveală despre atacatorul din Las Vegas. Ce a făcut în camera sa de hotel

Noi detalii ies la iveală despre atacatorul din Las Vegas. Ce a făcut în camera sa de hotel

Noi detalii ies la iveală despre atacatorul din Las Vegas. Ce a făcut în camera sa de hotel
04 Oct 2017   •   08:24

Autorul atacului armat din oraşul Las Vegas a folosit sisteme de supraveghere video în interiorul şi în exteriorul camerei de hotel în care se afla şi a plănuit crimele în detaliu, a declarat marţi şeriful Joseph Lombardo, relatează site-ul publicaţiei The Guardian.

Lombardo a spus că Stephen Paddock a continuat să tragă focuri de armă timp de nouă minute. În plus, Paddock a instalat camere video în jurul camerei de hotel, inclusiv pe un cărucior cu mâncare.

"Anticipez că voia să vadă dacă vine cineva să-l reţină. Sunt sigur că a evaluat toate acţiunile sale, ceea ce este îngrijorător", a spus Lombardo.

Anchetatorii au mai precizat că au găsit 23 de arme în camera de hotel şi un dispozitiv numit "stock bump", care permite accelerarea descărcării muniţiei prin transformarea unei arme semiautomate într-una complet automată.

Cel mai grav atac armat comis în Statele Unite este cel produs la un concert în aer liber desfăşurat în oraşul Las Vegas pe 1 octombrie 2017, soldat, potrivit bilanţului existent în acet moment, cu 59 de morţi şi 527 de răniţi. Atacatorul, Stephen Paddock (64 de ani), a deschis focul de la cel de-al 32-lea etaj al hotelului Mandalay Bay, apoi s-a sinucis.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close