Antena 3 CNN Externe "Nu pot, domnule profesor!" Ce a fost pus un elev să facă după ce a vorbit în timpul orei. Cazul a generat un scandal uriaş în China

"Nu pot, domnule profesor!" Ce a fost pus un elev să facă după ce a vorbit în timpul orei. Cazul a generat un scandal uriaş în China

"Nu pot, domnule profesor!" Ce a fost pus un elev să facă după ce a vorbit în timpul orei. Cazul a generat un scandal uriaş în China
de O.P.    |    04 Noi 2013   •   12:32
Un caz şocant a generat un scandal uriaş în China. Un elev de 10 ani a murit, după ce a sărit de la etajul 30 al unei clădiri, pentru că profesorul l-a "pedepsit" şi i-a spus să facă acest lucru.

Presa din China a scris că băiatul a vorbit cu colegii în timpul orei, deranjându-l pe profesor şi pe ceilalţi elevi. Dascălul l-a pedepsit, spunându-i iniţial să scrie o scrisoare de 1000 de cuvinte prin care să îşi exprime regretele.

Din nefericire, băieţelul a eşuat în redactarea scrisorii. După ce i-a mărturisit acest lucru profesorului, cel din urmă a ţipat la elev şi i-a spus să sară de pe clădire.

Pe unul din caietele micuţului, reporterii au găsit următoarele cuvinte: "Nu pot, domnule profesor!" "Am dat înapoi de mai multe ori când am încercat să sar de pe clădire!"

Săritura însă i-a fost fatală. A căzut pe o maşină parcată chiar în apropierea balconului de la apartamentul unde locuia împreună cu părinții lui, relatează West China City News.

Marcaţi de cele întâmplate, dar şi şocaţi de pedeapsa dură a profesorului, părinţii elevului au pus în faţa clădirii o pancartă pe care scrie "profesorul ne-a obligat copilul să sară de la etaj".

Duritatea profesorilor faţă de elevi este foarte cunoscută în China, iar pedepsele pe care dascălii le aplică copiilor lasă deseori urme fizice şi traume emoţionale.

×
Subiecte în articol: caz socant China pedeapsa
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close