Antena 3 CNN Externe „Nu pot să vorbesc despre asta” Secretul îngrozitor care o macină pe această femeie. Ce nu poate spune nimănui

„Nu pot să vorbesc despre asta” Secretul îngrozitor care o macină pe această femeie. Ce nu poate spune nimănui

„Nu pot să vorbesc despre asta” Secretul îngrozitor care o macină pe această femeie. Ce nu poate spune nimănui
Sursa foto: Foto: Facebook
30 Ian 2017   •   12:19

Polly Woodward este bolnavă și este foarte obosită. Obosită ca oamenii din jurul ei să nu o creadă când le spune că se simte rău, obosită de faptul că trebuie să-și ascundă boala.

Mamă a doi copii, Polly se confruntă cu boala Lyme de ani de zile, dar oamenii din jurul ei nu pricep exact ce presupune această maladie. ”Este mai ușor să le spun că sufăr de oboseală cronică. Când le spun oamenilor ce am în realitate, ei îmi răspund: „Păi boala asta nu există!”. Pur și simplu nu mai vorbesc despre asta”, mărturisește femeia.

Polly povestește că simptomele au început să o afecteze în urmă cu 15 ani, după ce a fost înțepată de o căpușă. Ea crede că și fiica ei, în vârstă de 7 ani, suferă de aceeași boală și că a fost înțepată de o astfel de insectă când avea 3 ani.

Femeia susține că medicii au confirmat existența bolii Lyme, după un test de sânge.

Boala Lyme constituie un subiect controversat printre medicii din Australia întrucât căpușa Borrelia, purtătoare a bolii, nu trăiește pe continentul australian. Cu toate acestea, atât Polly, cât și fiica ei s-au îmbolnăvit în Australia.

Sursă: www.dailytelegraph.com.au

×
Subiecte în articol: boala lyme capusa oboseala boala
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close