Antena 3 CNN Externe Numărul tinerilor morţi la petrecerea de Halloween de la Seul a ajuns la 120

Numărul tinerilor morţi la petrecerea de Halloween de la Seul a ajuns la 120

Cel puțin 120 de persoane au fost ucise într-o debandadă când o mulțime uriașă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit în această seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul, anunță Reuters.

Numărul tinerilor morţi la petrecerea de Halloween de la Seul a ajuns la 120
Sursa foto: Twitter
de Alin Tarnovschi    |    29 Oct 2022   •   23:19

Alte 100 de persoane au fost rănite în aglomerația din cartierul Itaewon din Seul, a declarat Choi Sung-beom, șeful Stației de pompieri Yongsan, în cadrul unui briefing la fața locului. Mulți dintre răniți se aflau în stare gravă și primeau tratament de urgență, au precizat oficialii.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:20 (1320 GMT). Un număr mare de persoane au căzut pe o alee în timpul festivităților, a declarat Choi. Mulți dintre participanții la petrecere purtau măști și costume de Halloween.

Martorii au descris scene haotice cu câteva momente înainte de debandadă, polițiștii prezenți în așteptarea evenimentului de Halloween având probleme în a menține controlul mulțimii.

Imaginile de pe rețelele de socializare arătau sute de persoane înghesuite pe aleea îngustă și în pantă, strivite și imobilizate în timp ce agenții de urgență și poliția încercau să le tragă pentru a le elibera.

×
Subiecte în articol: Seoul Coreea de Sud Halloween
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close