Antena 3 CNN Externe O altă britanică s-a alăturat jihadiştilor: "Creştinii trebuie decapitaţi şi agăţaţi de balustradele din Raqqa"

O altă britanică s-a alăturat jihadiştilor: "Creştinii trebuie decapitaţi şi agăţaţi de balustradele din Raqqa"

O altă britanică s-a alăturat jihadiştilor: "Creştinii trebuie decapitaţi şi agăţaţi de balustradele din Raqqa"
01 Sep 2014   •   22:15

O altă britanică, care s-a alăturat jihadiştilor din Statul Islamic, postează ameninţări pe reţelele de socializare care îi vizează pe creştini, scrie Daily Mail.

Sally Jones, în vârstă de 45 de ani, şi-a abandonat cei doi copii şi s-a convertit la islam, alăturându-se prin căsătorie lui Junaid Hussain, bărbat suspectat pentru decapitarea jurnalistului american James Foley.

"Voi, creştinilor, trebuie să fiţi decapitati cu un cuţit şi să fiţi agăţaţi de balustradele din Raqqa. Veniţi aici şi voi face asta pentru voi", a scris ea.

Sally Jones ar fi ajuns în oraşul sirian Raqqa la finalul anului trecut, după ce l-a cunoscut pe Internet pe Junaid Hussain, în varsta de 20 de ani, un hacker ce a fost arestat în 2012 pentru că a furat informaţii sensibile de la un consilier al lui Tony Blair şi pentru că a blocat, prin apeluri false, o linie telefonică directă anti-terorism.

Junaid Hussain ar fi plecat în Siria alături de rapperul Abdel-Majed Abdel Bary, pentru a lupta alături de Statul Islamic.

Familia femeii s-a declarat şocată de alegerea acesteia de a se alătura jihadiştilor.

"Este foarte dureros pentru familia mea şi nu vreau să iau parte la acest lucru. S-a îndrăgostit şi a plecat", a declarat fratele femeii.

Citeşte şi:

O britanică ameninţă: "Vreau să fiu prima FEMEIE CĂLĂU care va executa un britanic sau un american"


×
Subiecte în articol: jihadisti Raqqa jihad
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close