Antena 3 CNN Externe O familie de români din Spania a câştigat patru milioane de euro la Loteria de Crăciun

O familie de români din Spania a câştigat patru milioane de euro la Loteria de Crăciun

O familie de români din Spania a câştigat patru milioane de euro la Loteria de Crăciun
Sursa foto: Foto: msnbc.msn.com
23 Dec 2011   •   07:28

O familie de români se numără printre câştigătorii premiului cel mare al loteriei de Crăciun din Spania, de 4 milioane de euro. Toţi locuitorii satului în care sunt stabiliţi românii, adică peste 1200 de oameni, sunt, de altfel, câştigători. Ei aşteaptă acum cu nerăbdare să împartă marele pot. Loteria "El Gordo" a avut în acest an premii record, care au însumat 2,5 miliarde de euro.

Când s-au anunţat numerele câştigătoare, în barul Carlitos, din Huesca, deţinut de o familie de români, a început fiesta. Românii au deschis barul acum o lună, şi i-au dat numele mezinului familiei, Carlos, un puşti de 10 luni care a venit pe lume în Spania. Pentru loteria de Crăciun, ei au vândut bilete la bar. Câteva şi le-au oprit pentru ei, iar acum vor împărţi premiul cu clienţii.

Fericire a fost, de altfel, pe toate străzile localităţii. Sunt peste o mie de câştigători care se vor înfrupta din marele premiu.

Potrivit estimărilor 90% din populaţia Spaniei a cumpărat bilete la loteria El Gordo. Pe 6 ianuarie, va fi organizată o altă extragere, cu premii totale de 840 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: bogatie loterie premiu castig
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close