Antena 3 CNN Externe O femeie a rămas fără mâini şi picioare imediat după ce a născut (VIDEO)

O femeie a rămas fără mâini şi picioare imediat după ce a născut (VIDEO)

O femeie a rămas fără mâini şi picioare imediat după ce a născut (VIDEO)
Sursa foto: femeie
15 Mai 2010   •   21:37

O femeie din Statele Unite ne dă tuturor o lecţie de supravieţuire, de iubire şi speranţă. Doctorii i-au amputat şi mâinile şi picioarele, imediat după ce a născut. Fusese infectată cu o bacterie care pur şi simplu o mânca de vie. Când s-a trezit din comă, mama nu şi-a blestemat viaţa. Ci a mulţumit cerului că poate trăi, în continuare, alături de familie.

A deschis ochii nerăbdătoare să-şi vadă copilul nou-născut. Însă Katy a aflat că nu-l va putea ţine în braţe niciodată. Nici nu-l va putea scoate la o plimbare. Femeia a fost în comă zile la rând. Iar doctorii se temeau că nu se va mai trezi vreodată.

Printre lacrimi, soţul i-a povestit totul. După naştere, medicii au descoperit că trupul femeii era, pur şi simplu, devorat de o bacterie. Şansele să supravieţuiască erau foarte mici, cam de 5%. Şi pentru a scăpa, femeii trebuia să-i fie amputate mâinile şi picioarele. Aşa că, la numai câteva zile după naşterea copilului său, tatăl a fost pus în faţa unei decizii îngrozitoare.

Le-a cerut doctorilor să facă orice, numai să-i salveze soţia. Dar mărturiseşte că s-a temut tot timpul că ea nu-l va ierta niciodată. Că ar putea considera că el a condamnat-o la o viaţă de invalidă.

Kathy nu va mai putea face nimic singură. Va depinde mereu de cei din jur. Dar măcar se va putea bucura de cei trei copii pe care îi are.

Nu mai are un trup complet, dar i-a rămas viaţa. O viaţă pe care ştie că merită s-o trăiască.



Observator



×
Subiecte în articol: maini picioare bacterie trup nastere copil
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close