Antena 3 CNN Externe O moarte anunţată: Oficialii Apple ştiau că Steve Jobs va muri în această săptămână

O moarte anunţată: Oficialii Apple ştiau că Steve Jobs va muri în această săptămână

O moarte anunţată: Oficialii Apple ştiau că Steve Jobs va muri în această săptămână
Sursa foto: Foto: missiongeek.com
07 Oct 2011   •   12:18

Oficialii Apple ştiau că Steve Jobs va muri în această săptămână. Reprezentanţii gigantului informatic s-ar fi întâlnit cu poliţiştii californieni în urmă cu câteva zile, pentru a-i anunţa să întărească paza în jurul locuinţei lui Jobs. Moartea lui Steve Jobs a îndurerat o lume întreagă. La o zi de la moartea sa, fanii Apple continuă să să vină la casa sa din Palo Alto.

Casa lui Steve Jobs din California a devenit un loc de pelerinaj în ultimele zile. Mii de oameni au mers la Palo Alto pentru a aprinde o lumânare la casa celui care, multora, le-a schimbat viaţa pentru totdeauna. Un alt loc transformat într-un altar este sediul Apple din New York.

Citeşte şi "Incredibila poveste a vieţii lui Steve Jobs"

La numai câteva ore de la anunţul morţii lui Steve Jobs, pe reţelele de socializare a început să circule un clip video care explică de ce Apple a reuşit să schimbe lumea. Alături de mărul Evei şi de cel al lui Newton, mărul lui Jobs, sigla companiei sale, este unul dintre cele mai puternice simboluri din istoria omenirii.

O carte biografică de benzi desenate va fi lansată în această săptămână în format electronic de Bluewater Productions, iar ediţia tipărită va apărea în următoarea lună.

Citeşte şi "Steve Jobs avea HIV - Omagiul adus de WikiLeaks fondatorului Apple




×
Subiecte în articol: steve jobs Apple iphone
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close