Antena 3 CNN Externe O nouă pistă în cazul morţii prinţesei Diana. Cine ar putea fi în spatele accidentului

O nouă pistă în cazul morţii prinţesei Diana. Cine ar putea fi în spatele accidentului

O nouă pistă în cazul morţii prinţesei Diana. Cine ar putea fi în spatele accidentului
de M.C.    |    19 Aug 2013   •   19:47

 Scotland Yard a lansat o investigaţie după ce au apărut informaţii că Lady Di ar fi fost ucisă de un membru al forţelor armate britanice

Informaţiile au apărut în timpul procesului sergentului Danny Nightingale, un lunetist din SAS (n.r.-forţele speciale britanice) acuzat de posesie ilegală de arme. 

Ofiţerii Scotland Yard vor să verifice întâi aceste informaţii, înainte de a lansa o anchetă la scară mai largă, scrie The Guardian

De-a lungul timpului au apărut numeroase speculaţii privind moartea prinţesei Diana şi a iubitului său, Dodi Fayed, însă teoate teoriile în acest sens au fost demontate de către organele de anchetă. 

Scotland Yard a spus că Operaţiunea Paget (n.r. - denumirea dată anchetei oficiale a accidentului din Paris) nu va fi redeschisă, ci doar se verifică dacă informaţiile vehiculate sunt noi şi nu a mai fost investigată această pistă. 

Diana, Prinţesă de Wales, Dodi Fayed şi Henri Paul au murit pe 31 august 1997, după ce maşina în care se aflau a izbit un parapet dintr-un pasaj parizian.

×
Subiecte în articol: printesa Diana Scotland Yard
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close