Antena 3 CNN Externe O porecliseră "grăsuţa urâtă", dar acum poate participa la Miss. Cum arată după ce a slăbit 70 de kilograme

O porecliseră "grăsuţa urâtă", dar acum poate participa la Miss. Cum arată după ce a slăbit 70 de kilograme

O porecliseră "grăsuţa urâtă", dar acum poate participa la Miss. Cum arată după ce a slăbit 70 de kilograme
de O.P.    |    15 Feb 2013   •   11:31

Tricia Baker a fost întotdeauna "răţuşca urâtă" a familiei, aşa că nu şi-a mai dat silinţa să schimbe felul în care arăta. S-a complăcut mereu în starea în care era şi pentru că nimeni nu o băga în seamă, toată atenţia fiind focalizată către cele două surori mai mari ale ei, care arătau mereu ca scoase din cutie.

Însă situaţia s-a schimbat pentru ea atunci când a rămas gravidă. La prima vizită la medicul ginecolog, atunci când s-a urcat pe cântar, a rămas cu gura căscată când a văzut că are 140 de kilograme.

"Medicul m-a întrebat câte kilograme am luat în greutate în ultima perioadă, şi eu am dat vina pe sarcină, spunându-i că am poftă foarte mare de mâncare".



În vara lui 2012, proaspăta mămică şi-a pus în gând că trebuie să slăbească pentru a arăta uimitor la o nuntă la care fuseseră invitaţi. Aşa că a mers la un medic nutriţionist de unde a luat o schemă de dietă, a început să facă sport şi în numai patru luni a dat jos cele 70 de kilograme.

Acum Tricia se simte cu adevărat frumoasă şi a declarat pentru Huffington Post că "pentru prima dată în viaţa mea, bărbaţii întorc capul după mine pe stradă".




×
Subiecte în articol: diete
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close