Antena 3 CNN Externe O adolescentă de 15 ani şi-a înjunghiat prietenul de 35 de ani, după ce a refuzat să îi mai ofere cadouri scumpe

O adolescentă de 15 ani şi-a înjunghiat prietenul de 35 de ani, după ce a refuzat să îi mai ofere cadouri scumpe

O tânără de 15 ani a prins în mrejele ei un bărbat de 35 de ani. A profitat de bunătate lui şi de cadourile scumpe. Totul s-a schimbat în momentul în care iubitul ei a încetat să-i mai ofere atenții.

O adolescentă de 15 ani şi-a înjunghiat prietenul de 35 de ani, după ce a refuzat să îi mai ofere cadouri scumpe
Sursa foto: Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   10:56

Chloe Coster avea 15 ani când şi-a cunoscut prietenul online. Pentru că bărbatul avea 35 de ani, tânăra a pretins la acel moment că are 19 ani. Adolescenta s-a folosit de numele Hope Morgan, spunându-i că vrea să se căsătorească cu el. 

Înainte de a-l ataca, Coster s-a întâlnit cu acesta la un hotel, de unde i-a sustras 200 de lire sterline, apoi a fugit. Mai târziu, ea s-a întors și a luat o brățară, apoi a fugit din nou. Pe 20 ianuarie 2021, Coster s-a întâlnit cu bărbatul la un han, cerându-i bijuterii, dulciuri și alcool.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

El i-a plătit taxiul și a dus-o în camera lui, de unde ea a furat o pungă de dulciuri pe care a băgat-o în buzunar. Ulterior, adolescenta a început să caute în cameră în speranța că va găsi mai multe cadouri. Când și-a dat seama că nu găsește nimic, fata s-a enervat și a pornit un scandal. L-a înjunghiat pe iubitul ei de mai multe ori în cap și în brațe.

Bărbatul a spus că dacă ar fi raportat-o poliției atunci ar fi avut și el probleme deoarece fata avea 15 ani.

Citeşte şi: O companie aeriană testează primul avion alimentat integral cu combustibil ecologic obținut din ulei de gătit uzat, grăsime animală reziduală și deșeuri din plante

"Știi că sunt mică, tu ești un bărbat în vârstă care a încercat să mă răpească. Sunt mică, vei avea probleme", i-a scris Coster, conform Daily Mail

După ce și-a primit sentința, fata a scris pe contul ei de Facebook: "Da, am făcut ce am făcut și este ce este, dar m-am apărat și nu regret asta. Mi-am primit pedeapsa și mă voi descurca".

Procurorul Alec Small a declarat, luni, că relația "era condiționată de cadouri și haine scumpe". Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie. 

×
Subiecte în articol: femeie condamnata cadouri
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close