x close

Declarația năucitoare a unui oficial rus: România destabilizează regiunea cu rachetele

20 Aug 2017   •   15:08
Declarația năucitoare a unui oficial rus: România destabilizează regiunea cu rachetele Galerie foto (2) Foto: Pixabay.com

„Livrarea către România a unor sisteme americane de rachetă și artilerie destabilizează situația din regiune și determină Rusia să își întărească unitățile sale militare”, este prima reacție oficială de la Moscova și vinde din partea unui parlamentar rus.

Reacția vine după ce Departamentul de Stat al Statelor Unite a aprobat vânzarea către țara noastră a unor sisteme mobile de artilerie cu rachetă.

„Ne-am obișnuit ca Rusia să dezinformeze și să interpreteze într-un mod cât se poate de subiectiv. Țara noastră are restanțe serioase în privința înzestrării militare, abia acum după 25 de ani ne-am decis să alocăm și noi un buget cât de cât decent să ne îndeplinim misiunea pentru apărarea națională. Dacă Rusia va renunța la invaziile militare, atunci Rusia are tot dreptul să se apere, cu o condiție, să respecte regulile lumii civilizate”, a declarat Radu Tudor, realizator „Punctul de întâlnire”.

 

Citeşte mai multe despre:

rachete regiune razboi Romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati