Antena 3 CNN Externe Olena Zelenska, soţia președintelui ucrainean, mesaj emoționant: ”Invadatorii ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic. Copiii noștri”

Olena Zelenska, soţia președintelui ucrainean, mesaj emoționant: ”Invadatorii ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic. Copiii noștri”

Olena Zelenska a transmis un mesaj emoţionant după aproape două săptămâni de la începerea războiului. Soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a prezentat poveștile mai multor copii din Ucraina, care și-au pierdut viețile în timpul bombardamentelor.

Olena Zelenska, soţia președintelui ucrainean, mesaj emoționant: ”Invadatorii ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic. Copiii noștri”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    06 Mar 2022   •   20:02

”Invadatorii ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic. Copiii noștri.

Rănit în timpul bombardamentelor. Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost dus la spital de părinţii săi sub foc. Dar medicii nu au putut face nimic pentru a-l ajuta.

Alice, din orașul ucrainean Akhtyrka. Nu a împlinit a 8-a aniversare. În timpul bombardării, ea a murit împreună cu bunicul ei, care a acoperit-o cu el însuși.

Polina din Kiev. Ea a murit în timpul bombardamentelor pe străzile capitalei împreună cu părinții și fratele ei. Sora mea este în stare critică.

Arsenie, 14 ani. Un fragment de obuz a lovit capul băiatului. Medicii nu au putut ajunge acolo sub foc, Arsenii a sângerat până la moarte.

Sofia, 6 ani. A fost împușcată în mașină împreună cu fratele, mama și bunicii ei de 1,5 luni. Familia a încercat să părăsească Novaia Kakhovka.

”Acestea sunt fețele copiilor care nu vor crește niciodată”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Trebuie să vă spun despre asta. Sunt deja peste 38 de copii morți în Ucraina. Și din cauza bombardării orașelor pașnice, această cifră poate crește chiar în acest moment!

Când oamenii din Rusia spun că nu rănesc civilii, arată-le aceste fotografii! Arată-le fețele acestor copii cărora nu li s-a dat șansa să crească.

Câți copii mai trebuie să moară pentru a convinge trupele ruse să nu mai tragă și să permită coridoare umanitare?

Avem nevoie de coridoare în cele mai afectate orașe din Ucraina chiar acum! Sute de copii mor acolo în subsoluri, fără hrană și îngrijire medicală.

Soldații ruși împușcă familiile care încearcă să părăsească clădirile. Ei ucid și voluntari care încearcă să ajute.

Fac un apel la presa imparțială de peste tot din lume!

Spune acest adevăr teribil: invadatorii ruși ucid copii ucraineni. Spune-le mamelor din Rusia - anunță-le exact ce fac fiii lor aici, în Ucraina.

Arată aceste fotografii femeilor din Rusia - soții, frații, compatrioții tăi ucid copii ucraineni! Să știe că ei sunt personal responsabili pentru moartea fiecărui copil ucrainean, deoarece și-au dat consimțământul tacit la aceste crime.

Către țările NATO: închideți cerul deasupra Ucrainei! Salvează-ne copiii, pentru că mâine îi va salva pe ai tăi!”, a scris Olena Zelenska pe Instagram, alături de o serie de fotografii care ilustrează realitatea dură a momentului din Ucraina.

View this post on Instagram

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close