Antena 3 CNN Externe Olena Zelenska, mesaj emoționant pe rețele sociale

Olena Zelenska, mesaj emoționant pe rețele sociale

Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, a postat un videoclip emoţionant pe reţelele de socializare cu atacurile ruseşti din ultima lună.

Olena Zelenska, mesaj emoționant pe rețele sociale
Sursa foto: Hepta - Sputnik / Alexey Vitvitsky / captura Youtube
de Laura Dinu    |    24 Mar 2022   •   10:16

Alături de clipul video cu imaginile dezastrului, Olena a postat şi un mesaj unde spune că ucrainenii s-au trezit la o realitate diferită, în care războiul a venit la ei acasă. ''Nu ne confruntăm doar cu un invadator rus, ci ne confruntăm cu criminali de război care ucid civilii în mod deliberat'', a mai adăugat Olena.

”Pe 24 februarie 2022 Federația Rusă a invadat Ucraina. În ultima lună, 1200 de rachete au lovit orașele ucrainene. O centrală nucleară a luat foc. Grădinițe, școli și spitale au fost distruse.

Locuințe rezidențiale au fost bombardate, civilii au fost uciși, iar în orașul Mariupol, aflat sub asediu, oamenii își îngroapă rudele pe străzi. Peste 130 de copii au murit.

Lumea prezicea că în 72 de ore Kievul va capitula, dar forțele ucrainene au reușit să facă față timp de o lună celei mai mari armate din lume.

Ucrainenii curajoși şi-au dat viața pentru independenţă. Ucraina este avanpostul democrației mondiale şi simbolul libertății. Și în minutul în care v-ați uitat la acest videoclip, peste 50 de copii au fost nevoiți să-și părăsească casele.

Sprijină Ucraina!”, este mesajul soției președintelui Ucrainei. 

View this post on Instagram

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

×
Subiecte în articol: Olena Zelenska
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close