Antena 3 Externe Atentat Manchester Arena. Panică pe străzi: „Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze” (VIDEO)

Atentat Manchester Arena. Panică pe străzi: „Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze” (VIDEO)

23 Mai 2017   •   07:52
Atentat Manchester Arena. Panică pe străzi: „Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze” (VIDEO) Foto: captura video Twitter

Martori ai exploziei care a avut loc luni seara la Manchester Arena povestesc că incidentul s-a produs la finalul concertului şi vorbesc despre aglomeraţia creată, despre oamenii care ţipau, fugeau şi se înghesuiau, despre copii fără părinţi, care plângeau.

Un martor a declarat pentru CNN că a auzit o explozie în timp ce concertul se încheia. El a povestit că pe culoarul de ieşire era fum. 

Un alt martor, Karen Ford, a povestit pentru BBC: ”Tocmai se singeau luminile şi toată lumea se pregătea să se îndrepte spre ieşire când s-a auzit dintr-odată un sunet puternic, care semăna cu o explozie. Toată lumea s-a oprit şi s-a întors înapoi, iar apoi mulţimea a început să îi împingă pe ceilalţi spre scări. Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze. Toată lumea striga, plângea şi împingea”, scrie News.ro.

Un alt martor a povestit pentru MailOnline: ”Tocmai ieşeam din clădire când s-a întâmplat. Ne îndreptam spre ieşirea principală când Ariana cânta ultima piesă, pentru că voiam să ieşim înaintea mulţimii. Dar, în timp ce ne apropiam de ieşire, un grup de angajaţi de la securitate ne-au spus să mergem în cealaltă direcţie, iar după câteva secunde ne-au strigat să fugim şi s-a produs explozia, chiar în spatele lor. Sute de oameni strigau şi alergau. Oamenii aceia ne-au salvat vieţile”.

Organizatorii spectacolului au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close