Antena 3 CNN Externe Papa Francisc a oficiat slujba de Floriile catolice din Piaţa Sf. Petru din Roma, la o zi după ce a fost externat

Papa Francisc a oficiat slujba de Floriile catolice din Piaţa Sf. Petru din Roma, la o zi după ce a fost externat

Papa Francisc a oficiat şi prezidat, duminică, slujba de Floriile catolice din Piaţa Sf. Petru din Roma.

de Naty Badea    |    02 Apr 2023   •   11:50

În vârstă de 86 de ani, Papa participă și oficiază această slujbă la care participă mii de credincioși catolici, atât din Italia, cât și din întreaga lume. 

El este însoțit, evident, și de delegația oficială a Vaticanului. 

Papa Francisc s-a externat ieri dintr-un spital din Roma, acolo unde a fost internat pentru bronșită. La externare, primele cuvinte pe care le-a spus ziariștilor strânși număr mare acolo au fost "Sunt viu și nu mi-a fost frică". 

Duminică, el a venit să oficieze slujba de Floriile catolice, iar Piața Sf. Petru este practic plină până la refuz de credincioși, care au declarat că au fost îngrijorați de starea Papei, că s-au rugat pentru Sfântul

Părinte și că sunt foarte fericiți și au venit în număr mare să îl vadă prezent. 

După cum se vede, Papa Francisc a depășit cu bine această episod de bronșită infecțioasă și că este pe calea cea bună de refacere. 

În plus, îl așteaptă o săptămână foarte grea, plină de ritualuri. Săptămâna mare de dinainte de Paște este una plină de slujbe, de ritualuri și de evenimente pe care Papa Francisc a promis că le va oficia pe toate personal. 

×
Subiecte în articol: Papa Francisc Floriile catolice roma
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close