Antena 3 CNN Externe Parcul Olimpic din Londra va purta numele Reginei Elisabeta a II-a, după JO 2012

Parcul Olimpic din Londra va purta numele Reginei Elisabeta a II-a, după JO 2012

Parcul Olimpic din Londra va purta numele Reginei Elisabeta a II-a, după JO 2012
Sursa foto: Foto: hellouk.org
23 Mai 2012   •   20:53

Parcul olimpic din Londra se va numi Parcul Regina Elisabeta a II-a, după Jocurile Olimpice din această vară, a anunţat, miercuri, ministrul britanic al Sporturilor, Hugh Robertson, informează AFP.
   
"Astăzi, şase din cele opt instalaţii permanente din Parcul olimpic fac deja obiectul unor contracte de exploatare pentru perioada post-JO. Este o proporţie pe care nu am mai văzut-o la nicio altă ediţie a JO", a afirmat Robertson, în cadrul unei reuniuni la Quebec, referitoare la Convention Sport Accord.
   
Ministrul a precizat că soarta Stadionului Olimpic şi cea a centrului de difuzare vor fi decise fie înainte fie imediat după competiţie.
   
Clive Little, director al Olympic Park Legacy Company (OPLC), a declarat că unele instalaţii din cadrul Parcului vor face obiectul unor licitaţii pentru "naming", după Jocurile Olimpice. "Însă numele nu este negociabil", a glumit Little.
   
Hugh Robertson a subliniat că anul 2012 nu reprezintă "finalul unui proces", ci este începutul altuia. "Viitorul instalaţiilor este asigurat", a adăugat el.
   
Londra va găzdui mai multe evenimente sportive în următorii cinci ani, între care şi Campionatele Mondiale de atletism (2017) şi Cupa Mondială de rugby (2015).



×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta a II-a
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close