Antena 3 CNN Externe Phillip Garrido, acuzat că a sechestrat-o pe Jaycee Dugard 18 ani, suspectat de alte două răpiri din anii '80

Phillip Garrido, acuzat că a sechestrat-o pe Jaycee Dugard 18 ani, suspectat de alte două răpiri din anii '80

Phillip Garrido, acuzat că a sechestrat-o pe Jaycee Dugard 18 ani, suspectat de alte două răpiri din anii '80
16 Sep 2009   •   11:41


Locuinţa lui Phillip Garrido, bărbatul care a sechestrat şi violat timp de 18 ani o tânără, este din nou percheziţionată. Autorităţile cred că bărbatul ar putea avea legătură cu alte două răpiri neelucidate din regiunea San Francisco, de la sfârşitul anilor '80.

Poliţiştii au perchiziţionat casa lui Garrido pentru a găsi eventuale dovezi în legătură cu dispariţia altor două fete. Cele două, Michaela Garecht şi Ilene Misheloff au fost răpite în urmă cu 20 de ani, când au aveau 9 şi respectiv 13 ani.

Printre asemănările care i-au dus pe poliţişti la concluzia că Garrido ar putea avea legătură cu cele două răpiri au fost aspectul fizic asemănător al victimelor şi vârsta lor, modul de acţiune, în plină zi şi în locuri publice şi o descriere similară a vehiculului utilizat.

Phillip Garrido împreună cu soţia sa sunt acuzaţi că au sechestrat-o timp de 18 ani pe Jaycee Dugard şi cele două fiice ale acesteia, concepute cu Garrido. Bărbatul le-ar fi ţinut închise pe fete în câteva corturi şi construcţii improvizate în grădină. Cei doi au pledat însă nevinovat la acuzaţiile formulate împotriva lor.

La puţin timp după descoperirea şocantă, poliţia a găsit un fragment de os în grădina casei învecinate cu cea a lui Phillip Garrido. Potrivit primelor analize, osul ar putea fi uman.


Antena 3



×
Subiecte în articol: perchezitii San Francisco sechestrat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close