Antena 3 CNN Externe Povestea incredibilă a femeii care a oprit noi atacuri teroriste în Paris

Povestea incredibilă a femeii care a oprit noi atacuri teroriste în Paris

Povestea incredibilă a femeii care a oprit noi atacuri teroriste în Paris
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Feb 2016   •   17:44
O femeie care cunoaște detalii despre atentatele teroriste din Paris a avertizat că există și alți simpatizanți ai Statului Islamic care pregătesc noi atentate.

Femeia i-a ajutat pe polițiști să descopere ascunzătoarele teroriștilor și a avertizat că mai sunt circa 90 de simpatizanți jihadiști care pregătesc noi atentate. Femeia susține că știe despre ei pentru că a intrat cu ei în Franța, fără documente oficiale.

Printre cei 90 de teroriști – care sunt în Paris dar și în orașele limitrofe – s-ar afla sirieni, irakieni, britanici, francezi și germani, conform Sky News.

Sonia (identitatea reală a femeii nu a fost făcută publică n.r.) susține că i-a cunoscut pe teroriștii de la Stat Islamic alături de prietena ei – verișoară cu Abdelhamid Abaaoud , unul dintre atacatori – la două zile după atacurile din Paris.

De altfel, vara ei alături de Abaaoud, ar fi complotat, împreună cu un al treilea personaj, noi atacuri la un centru comercial, o secție de poliție și o creșă din Paris.

Sonia susține că a încercat să oprească toată operațiunea când și-a dat seama despre ce este vorba și că totul este real.

Femeia a sunat la poliție și a dat toate detaliile, inclusiv unde se află ascunzătoarea lui Abaaoud. Miercuri dimineață, unități speciale ale poliției au intrat în apartament, unde Abaaoud a ales să se detoneze, pentru a nu fi arestat.

Sonia susține că se teme pentru viața ei și că frica nu îi va trece până când autoritățile nu îi vor da o nouă identitate, așa cum a fost înțelegerea.



×
Subiecte în articol: atacuri teroriste femeie
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close