Antena 3 CNN Externe Poveste tragică: A fost violată şi desfigurată cu acid de iubitul său gelos (VIDEO)

Poveste tragică: A fost violată şi desfigurată cu acid de iubitul său gelos (VIDEO)

Poveste tragică: A fost violată şi desfigurată cu acid de iubitul său gelos (VIDEO)
Sursa foto: Katie Piper
19 Oct 2009   •   21:16

Gelozia a adus în pragul morţii o prezentatoare britanică. Nu numai că a fost violată, dar faţa i-a fost desfigurată cu acid, la ordinele prietenului ei. Viitorul strălucit al tinerei de 23 de ani s-a năruit în câteva secunde. Atât a fost nevoie pentru ca acidul să-i topească iremediabil chipul de păpuşă. La un an de la tragicul incident Katie Piper a vorbit despre coşmarul prin care trece.

Katie Piper, o femeie tânără, frumoasă şi cu o posibilă carieră în televiziunea britanică a fost brusc victima unui atac care i-a schimbat viaţa.

?Eram fotomodel şi o prezentatoare de ştiri în devenire. Locuiam la Londra şi îmi plăcea viaţa mea. Însă a fost schimbată radical într-o zi când am fost violată, atacată şi apoi mi s-a turnat acid pe faţă?, povesteşte tânăra.

Totul s-a întâmplat anul trecut. Prietenul ei, un bărbat extrem de gelos a bătut-o şi apoi a violat-o. Nu s-a mulţumit doar cu asta. A pus un prieten să o atace cu acid sulfuric.

?În urma atacului cu acid, faţa mea a fost distrusă, la fel şi ochii, gâtul, esofagul, urechile, ceafa, palmele, braţele, dar şi tot spatele. A trebuit să îmi fie puse grefe cu piele de la un donator?, a mai spus Katie Piper.

Tânăra a suferit 34 de operaţii doar pentru a nu arăta ca un monstru. Furmuseţea şi-a pierdut-o definitiv, la fel şi cariera de fotomodel sau prezentatoare TV. ?Atacul mi-a schimbat viaţa. Iniţial am simţit că mi-am pierdut demnitatea, dreptul de a trăi, mi-am pierdut sufletul... ?

?Am decis să-mi spun povestea pentru ca oamenii să ştie prin ce am trecut şi să înţeleagă ce înseamnă?, a declarat tânăra.

Fostul ei prieten Danny Lynch a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru nebunia lui.



Observator

×
Subiecte în articol: acid Marea Britanie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close