Antena 3 CNN Externe Premierul bulgar l-a "şocat" pe premierul olandez. A trimis un SMS în timpul ceremoniei Nobel

Premierul bulgar l-a "şocat" pe premierul olandez. A trimis un SMS în timpul ceremoniei Nobel

Premierul bulgar l-a "şocat" pe premierul olandez. A trimis un SMS în timpul ceremoniei Nobel
de S.T.    |    11 Dec 2012   •   12:35

Premierul bulgar Boiko Borisov l-a "şocat" pe omologul său olandez Mark Rutte prin gestul de a trimite un SMS în timpul ceremoniei de înmânare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene la Oslo, în Norvegia, relatează site-ul Novinite.com.

Borisov a fost "prins" trimiţând un mesaj text scurt pe telefon în timpul discursului preşedintelui Consiliului European Herman Van Rompuy, unul dintre cei trei lideri europeni care au primit Premiul Nobel pentru Pace 2012, iar gestul său a fost difuzat în transmisiunea directă online a ceremoniei.

Potrivit agenţiei bulgare de ştiri BGNES, în timpul unor aplauze, Borisov a fost "încurcat" de telefonul mobil, "pe care îl ţinea strâns în mână, din cauza mesajului text pe care se pare că l-a considerat mai important".

"Milioane de persoane din lume au văzut faţa (reprezentantului) Bulgariei şi telefonul (acestuia)", continuă agenţia, adăugând că, potrivit unor reporteri bulgari, Borisov pare să trimită destul de des mesaje text către diferite persoane, în timpul unor evenimente, pe care le-ar întreba "Cum a fost?".



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close