Antena 3 CNN Externe Premierul canadian Justin Trudeau: "Prioritatea noastră rămâne să se facă lumină în cazul avionului ucrainean doborât de Iran"

Premierul canadian Justin Trudeau: "Prioritatea noastră rămâne să se facă lumină în cazul avionului ucrainean doborât de Iran"

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a spus că o anchetă "completă și profundă" urmează să aibă loc și să stabilească exact ce s-a întâmplat în cazul avionului ucrainean pe care Iranul a recunoscut că l-a doborât din greșeală. 

Premierul canadian Justin Trudeau: "Prioritatea noastră rămâne să se facă lumină în cazul avionului ucrainean doborât de Iran"
Sursa foto: foto- Facebook
de Claudia Simion    |    11 Ian 2020   •   17:25

"Prioritatea noastră rămâne să se facă lumină în acest caz, în spiritul de transparenţă şi justiţie", a spus Trudeau.

"Este o tragedie naţională şi toţi canadienii sunt în doliu. Vom continua să muncim cu partenerii noştridin întreaga lumea pentru ca o anchetă completă şiprofundă să aibă loc. Guvernul Canadei se aşteaptă la deplina colaborare a autorităţilor iraniene", a declarat  premierul.

Iranul a recunoscut sâmbătă dimineață că a doborât din greșeală avionul companiei Ukraine International Airlines. În avion erau 176 de pasageri și toți și-au pierdut viața. 
 

×
Subiecte în articol: justin trudeau
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close