Antena 3 CNN Externe O femeie din Marea Britanie și-a păcălit soțul că a câștigat la loto, iar la scurt timp a dat lovitura: ”Nu mă așteptam să văd șase zerouri la sfârșit”

O femeie din Marea Britanie și-a păcălit soțul că a câștigat la loto, iar la scurt timp a dat lovitura: ”Nu mă așteptam să văd șase zerouri la sfârșit”

O femeie de 33 de ani și-a păcălit soțul că a câștigat premiul la loto, iar la scurt timp a aflat că, de fapt, chiar a pus mâna pe 1 milion de lire sterline.

O femeie din Marea Britanie și-a păcălit soțul că a câștigat la loto, iar la scurt timp a dat lovitura: ”Nu mă așteptam să văd șase zerouri la sfârșit”
Sursa foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    02 Noi 2023   •   15:49

Charlotte a câștigat 1 milion de lire sterline la extragerea EuroMillions din 2018, la câteva săptămâni după ce i-a făcut o farsă lui Daniel, soțul ei, făcându-l să creadă că au câștigat un jackpot de 250.000 de lire sterline.

Inițial, femeia primise un email în care era anunțată că este câștigătoarea premiului de 1 milion de lire sterline, însă a crezut că totul este o farsă. 

”M-am gândit să merg acolo și să verific. Nu mă așteptam să văd șase zerouri la sfârșit. Nu vezi așa des. Nu-mi vine să cred, cred că sunt șocată”, a povestit femeia de 33 de ani.

Citește și: Norocul unei femei care a câștigat la loterie 109 milioane de euro, după ce a fost concediată: "Aveam mai multe şanse să fiu lovită de fulger"

La cinci ani distanță de la fericitul moment, Charlotte, care are trei copii a mărturisit: „Îmi amintesc foarte bine, nu m-am putut opri din chicotit. Înainte cu două săptămâni, l-am păcălit pe Daniel că am câștigat 250.000 de lire sterline, așa că să sun pentru a revendica oficial premiul de 1 milion de lire sterline a fost o nebunie.”

Cu banii pe care i-a câștigat, femeia a deschis un business și și-a cumpărat o casă de vis.

”Fără victoria noastră pur și simplu nu ar fi fost posibil”, a mai spus femeia, notează Daily Star.

 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close