Antena 3 CNN Externe Norocul unei femei care a câștigat la loterie 109 milioane de euro, după ce a fost concediată: "Aveam mai multe şanse să fiu lovită de fulger"

Norocul unei femei care a câștigat la loterie 109 milioane de euro, după ce a fost concediată: "Aveam mai multe şanse să fiu lovită de fulger"

O femeie rămasă fără loc de muncă şi-a încercat norocul la loterie, deşi nu obişnuia să joace. Soarta a răsplătit-o cu nu mai puțin de 109 milioane de euro. Şomer să fii, noroc să ai!

Norocul unei femei care a câștigat la loterie 109 milioane de euro, după ce a fost concediată: "Aveam mai multe şanse să fiu lovită de fulger"
Sursa foto: Gettyimages | JodiJacobson
de Ioana Mircea    |    20 Sep 2023   •   17:58

O femeie în vârstă de 50 de ani, din Franţa, care tocmai fusese concediată de la locul de muncă, a câștigat 109 milioane de euro după ce a jucat la loteria EuroMillions, deşi nu obişnuia.

Evenimentul a avut loc la începutul lunii septembrie, când franţuzoaica a jucat o grilă care a făcut-o să devină deţinătoarea celui mai mare câştig din istorie în regiunea Bretania. La nivelul întregii Franţe, ea se află printre primii 10 câştigători ai acestui joc de noroc, ocupând locul al nouălea.

Deși juca foarte rar, și-a amintit să-şi treacă biletul pe la terminalul unui punct de vânzare al loteriei EuroMillions. După ce a găsit pe internet rezultatele ultimei extrageri, şi-a dat seama că grila ei corespundea tuturor numerelor extrase. Era câştigătoarea celor 109 milioane de euro puse în joc.

Citește și: Premieră în istoria Loteriei Române. Jucătorii își pot cumpăra de acum bilete online

"Este de neimaginat", a declarat femeia, care a dorit să rămână anonimă, în timp ce se îndrepta spre sediul loteriei pentru a-şi încasa câştigul. "Se spune că aveam mai multe şanse să fiu lovită de fulger decât să câştig la loterie - cred că soarta a decis altfel", a declarat femeia.

Cu o parte din banii câștigați vrea să își cumpere o casă. Totodată ea își dorește să lase o moștenire rudelor, potrivit tf1info.fr.

×
Subiecte în articol: loterie bretania
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close