Antena 3 CNN Externe Preşedintele Venezuelei acuză un ATAC MASIV al ... Twitter

Preşedintele Venezuelei acuză un ATAC MASIV al ... Twitter

Preşedintele Venezuelei acuză un ATAC MASIV al ... Twitter
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
02 Noi 2013   •   13:56
Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a afirmat că contul său pe Twitter şi ale membrilor Guvernului au fost ţinta unor "atacuri" ale acestei firme, în opinia sa complicea opoziţiei de dreapta, relatează AFP, conform Mediafax.
"Am dejucat un atac masiv al firmei Twitter şi al dreptei internaţionale împotriva conturilor patrioţilor bolivarieni şi "chaviştilor" venezueleni efectuat din diverse locuri din lume", a acuzat joi seara urmaşul fostului preşedinte Hugo Chavez (1999-2013).
La rândul său, ministrul Comunicaţiilor Delsy Rodriguez a declarat că "peste 6.600 de obonaţi" ai contului preşedintelui au fost şterşi în decurs de "zece minute", dar nu a precizat data acestui "atac". Vineri, contul oficial al lui Maduro în spaniolă avea 1,4 milioane de abonaţi.
Ministrul a mai declarat că şi contul ei a fost suspendat pe site-ul de microblogging, lucru constatat de AFP.
Potrivit preşedintelui venezuelean, acest "atac" ar fi fost efectuat împreună cu o mişcare lansată pe reţele sociale care ar viza să provoace tulburări sociale cu scopul de a amâna alegerile municipale prevăzute la 8 decembrie.
Nicolas Maduro, ales în aprilie cu un avans slab de 1,49% din voturile exprimate, se va confrunta cu primul test electoral la scrutinul din decembrie.
De mai multe luni, Guvernul denunţă în mod regulat planuri instigate din străinătate vizând să provoace tulburări, răsturnarea Guvernului şi chiar asasinarea membrilor Executivului, cu complicitatea opoziţiei.
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close