Antena 3 CNN Externe Prima profeţie a lui Nostradamus care s-a îndeplinit în ianuarie 2024 | Lista versetelor care anunţă schimbări în acest an

Prima profeţie a lui Nostradamus care s-a îndeplinit în ianuarie 2024 | Lista versetelor care anunţă schimbări în acest an

La doar câteva minute după începutul anului, una dintre profețiile lui Nostradamus pentru 2024 s-a adeverit. Lista versetelor care anunţă schimbări în acest an.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   23:15

Versetul care anunţă îndeplinirea profeţiei lui Nostradamus a fost titrat inclusiv de publicații respectabile de pe planetă, după cutremurul devastator, cu magnitudine 7,6, care a zguduit, și la propriu și la figurat, Japonia, chiar pe 1 ianuarie.

Versetele invocate că ar fi prevestit cutremurul ce a ucis până acum peste 80 de persoane și tsunami-uri de după, și de 1,5 metri, spun:

"Pământul uscat va deveni și mai uscat și vor mai fi mari inundații / Atât de puternic se va zgudui pământul, Marele teatru va umple ruinele"

Plus că omenirea va fi lovită de foamete foarte mare prin val pestilențial. Cei care se ocupă de interpretarea textelor lui Nostradamus susțin că valul pestilențial ar însemna cutremur.

Supranumit profetul Apocalipsei, filosoful francez din secolul 16 este cunoscut în special pentru textul său din 1555, "Les Propheties".

943 de versete care sunt interpretate de peste 400 de ani – fiindcă ele nu sunt chiar foarte directe și clare – atribuindu-i-se lui Nostradamus, de-a lungul timpului, prevestirea a aproape orice, de la ascensiunea lui Hitler, până la pandemia COVID.

Iar cei care cred în textele sale cu sfințenie – sau, mai degrabă, în interpretarea dată de cercetătorii versetelor sale – stau la fiecare început de an să vadă ce se anunță pentru anul în curs.

După ce se spune că ar fi profeţit și războiul din Ucraina din 2022, pentru 2024 se anunță multe evenimente spectaculoase, de la un nou Papă până la un război declanșat de China.

Într-un verset ce începe prin a descrie "lupta și bătălia navală", se vorbește despre cum un "adversar roșu va deveni palid de frică, punând marele Ocean sub teroare".

Și s-a făcut legătura că adversarul roșu ar fi China iar bătălia navală să se refere la conflictul pentru Taiwan, care este o insulă la intersecția Mării Chinei de Est cu Marea Chinei de Sud.

Ba chiar unul dintre versetele pentru 2024: "Şapte luni de la Marele Război, oameni ucişi de fapte rele" este interpretat drept profeţirea izbucnirii în acest a celui de-al Treilea Război Mondial!

Se mai vorbește și despre posibila abdicare a regelui Charles al III-lea al Marii Britanii și venirea pe tron a Prințului Harry, prin interpretarea unui text care spune că "Regele Insulelor", care a avut un divorț controversat, va fi "alungat cu forța", fiind apoi înlocuit de "unul care nu va avea semnul unui rege".

Scriitorul britanic și comentatorul lui Nostradamus, Mario Reading, care a susținut că profetul ar fi prezis și moartea reginei Elisabeta, susține că versetul se referă la faptul că regele Charles va ceda din cauza atacurilor asupra sa și ale soției sale, iar Harry, cel care a renunțat oficial la familia regală, este cel ce nu are semnul de rege.

Versetul care anunţă un nou Papă în 2024 spune: "Clerul roman în anul o mie şase sute nouă, în fruntea anului vor fi alegerile".

Se spune că s-ar referi la faptul că anul acesta catolicii vor avea un nou papă și, desigur, dintre profeții nu putea lipsi și tema schimbărilor climatice.

"Timp de 40 de ani nu vom mai vedea curcubeul, pământul uscat va deveni din ce în ce mai arid"

Adică fără curcubeu înseamnă fără ploaie, secetă și foamete, iar apostolii încălzirii globale spun că textul lui Nostradamus prezice o adevărată catastrofă climatică în 2024, cu incendii, inundaţii, furtuni şi record în privinţa emisiilor de carbon.

De remarcat faptul că unele versete sunt interpretate de mai multe ori în mai multe sensuri, foametea de la început, prin val pestilenţial, interpetat de unii drept cutremur, este tradus de alţii că s-ar referi la furtuni din cauza schimbărilor climatice.

La fel şi inundațiile invocate, tot la început, ca fiind tsunami-urile din Japonia, alţii spun că au legătură tot cu apocalipsa climatică şi încălzirea globală.
 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close