Antena 3 Externe Prinţesa "Barbie" face de ruşine dinastia saudită. Cere azil şi susţine că a fost abuzată

Prinţesa "Barbie" face de ruşine dinastia saudită. Cere azil şi susţine că a fost abuzată

09 Iul 2012   •   13:08
Prinţesa "Barbie" face de ruşine dinastia saudită. Cere azil şi susţine că a fost abuzată
Sursa foto: Foto: librabunda.blogspot.com
Prinţesa Arabiei Saudite cere azil autorităţilor britanice. Sara bint Talal bin Abdulaziz, în vârstă de 38 de ani, susţine că se teme pentru siguranţa ei, informează The Telegraph.

Este pentru prima oară când un membru atât de important al familiei regale cere azil. Cererea ei va ruşina dinastia saudită.

Prinţesa "Barbie" din Arabia Saudită locuieşte în prezent în Londra, într-o hotel de cinci stele. Ea ocupă un apartament alături de cei patru copii ai săi, fiind protejată, în permanenţă, de agenţi de securitate privaţi.

"În acest moment îmi este foarte teamă", a declara prinţesa. "Nu mă mai pot întoarce. Este prea periculos. Am fost abuzată fizic şi psihic, toate bunurile mi-au fost confiscate", a precizat prinţesa.

"Mi se spune Barbie pentru că, în copilărie, aveam de toate", a explicat Sara porecla ei. Sara a trăit întreaga viaţă într-un palat luxos din Riyadh.

Cererea ei de azil demonstrează cât de tensionată este atmosfera din interiorul familiei regale din Arabia Saudită.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close