Antena 3 CNN Externe Prinții William și Harry, mărturisiri dureroase. Cum au reacționat când au aflat că Prințesa Diana a murit

Prinții William și Harry, mărturisiri dureroase. Cum au reacționat când au aflat că Prințesa Diana a murit

Prinții William și Harry, mărturisiri dureroase. Cum au reacționat când au aflat că Prințesa Diana a murit
24 Aug 2017   •   08:34

Se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Însă prinții Harry și William își amintesc și acum durerea pe care au simțit-o atunci când au fost anunțați că mama lor nu mai trăiește.

„Unul dintre cele mai grele lucruri pe care părintele trebuie să le facă este să le spună copiilor că celălalt părinte a murit. Dar el a fost acolo pentru noi, el a fost cel care a rămas și a încercat să facă tot posibilul și să se asigure că suntem protejați. Dar și el trecea prin același proces îndurerat”, a declarat Prințul Harry, potrivit Daily Mail.

Mezinul familiei susține că atunci când a aflat nu a crezut că este posibil și nu a existat „o revărsare bruscă de durere”.

De cealaltă parte, Prințul William spune că a fost „dezorientat, amețit … și foarte confuz”. El adaugă: „Îmi amintesc că mă simțeam complet amețit  și mă întrebam mereu ‘de ce eu? ‘ Tot timpul. ‘Ce am facut?’”.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close