Antena 3 CNN Externe Prințul Harry obișnuia „să bea într-o noapte cât alții într-o săptămână” pentru a trece peste moartea mamei sale

Prințul Harry obișnuia „să bea într-o noapte cât alții într-o săptămână” pentru a trece peste moartea mamei sale

Prințul Harry făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare în fața lui Oprah Winfrey, în cadrul unei serii de emisiuni despre sănătatea mintală. Acesta a declarat că obișnuia „să bea într-o noapte cât alții într-o săptămână” pentru a trece peste moartea mamei sale, prințesa Diana.

Prințul Harry obișnuia „să bea într-o noapte cât alții într-o săptămână” pentru a trece peste moartea mamei sale
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    21 Mai 2021   •   12:33

Prințul Harry a afirmat că era dispus să ia și droguri pentru a se simți mai bine după moartea prințesei Diana.

Ducele de Sussex a vorbit și despre starea de anxietate și atacurile de panică pe care le-a avut în calitate de membru al familiei regale, precum și despre experiența înmormântării mamei sale.

La interviul cu Oprah, Harry a povestit că intervalul 28-32 de ani a fost pentru el "o perioadă de coșmar", în care a avut atacuri de panică și a suferit de anxientate.

"Eram cu mintea în toate direcțiile", a spus el.

"De fiecare dată când mă îmbrăcam în costum, pentru a-mi îndeplini sarcinile, mă uitam în oglindă și ziceam 'Ok, să mergem'. Încă dinainte să ies pe ușă eram lac de transpirație. Nu știam dacă să stau sau să fug", a povestit prințul Harry, citat de BBC.

Acesta a afirmat că ar fi făcut absolut orice pentru a ieși din starea teribilă pe care o avea.

"Eram dispus să beau, să iau droguri, eram dispus să încerc să fac orice ca să mă simt altfel decât mă simțeam", a mai spus el.

Harry a dezvăluit că în serile de vineri și sâmbătă obișnuia să bea o cantitate de alcool pe care oamenii ar consuma-o într-o săptămână, ”nu pentru că îmi făcea plăcere, ci pentru că încercam să ascund ceva”.

Experiența trăită de prințul Harry la înmormântarea prințesei Diana

Prințul Harry a mers în spatele sicriului mamei sale, la înmormântarea ei, alături de fratele, tatăl, unchiul și bunicul său.

”Parcă mă aflam în afara corpului și mergeam alături de sicriu pentru că asta se așteptau oamenii să fac, arătând o zecime din emoția pe care o arătau toți ceilalți: aceasta a fost mama mea - nici măcar nu ați cunoscut-o”, a povestit ducele de Sussex.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a militat pentru ca discuțiile despre sănătatea mintală să fie normalizate și a început să vorbească în detaliu despre experiențele sale personale recente.

În martie, el și soția sa Meghan au fost intervievați de Oprah despre viața lor în Familia Regală și impactul acesteia asupra sănătății lor mentale.

Într-un podcast de săptămâna trecută, prințul Harry a spus că vrea "să rupă cercul durerii" din copilăria sa când vine vorba de proprii săi copii și a dezvăluit că a făcut terapie.

Ducele a spus că cea mai fericită periadă din viața sa a fost în cei 10 ani petrecuți în armată, deoarece nu a avut parte de ”tratament special”.

A părăsit armata la vârsta de 30 de ani, apoi a întâlnit-o pe actuala sa soție, Meghan Markle.

Ducele a spus că membrii familiei i-au spus  să își joace rolul, iar viața sa va deveni mai ușoară.

"Dar am o mare parte din mama mea în mine", a spus el. "Mă simt ca și cum aș fi în afara sistemului - dar sunt încă blocat acolo. Singura modalitate de a te elibera și de a izbucni este să spui adevărul”, a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: printul Harry printesa Diana
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close