Antena 3 CNN Externe Prințul Harry și Meghan Markle vor invita peste 2,000 de oameni de rând la nunta regală

Prințul Harry și Meghan Markle vor invita peste 2,000 de oameni de rând la nunta regală

 Prințul Harry și Meghan Markle vor invita peste 2,000 de oameni de rând la nunta regală
05 Mar 2018   •   13:02

Prințul Harry al Marii Britanii și logodnica acestuia, actrița Meghan Markle au anuntat că își doresc ca la nunta lor să participe și oameni de rând. Nunta va avea loc pe data de 19 mai, la Windsor Castle, în Marea Britanie, iar cuplul regal își dorește ca publicul să ia parte la acest eveniment.  
  

Oficialii de la Kensington Palace au declarat că "Prințul Harry și Meghan își doresc ca ziua nunții lor să fie aranjată în așa fel încât să permită membrii publicului să se simtă parte din eveniment. Acesta nuntă, ca orice altă ceremonie, va fi un moment de bucurie, care va reflecta valorile mirelui și ale miresei". 
  
Invitații la nuntă vor fi aleși în următorul fel: 1.200 de oameni vor fi nominalizați de către locotenenții regionali și vor include oameni de toate vârstele, inclusiv copii care au potențialul de a devenii lideri; 200 de oameni vor fi aleși din organizații importante pentru cuplul regal; 100 de elevi vor fi aleși de la două școli din apropierea castelului, iar 610 membri ai castelului Windsor și angajați din împrejurimi vor fi de asemenea invitați.  
  
 Sursă: Business Insider 

×
Subiecte în articol: nunta regala Meghan Markle
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close