Antena 3 CNN Externe Prințul Charles a continuat să îi susțină financiar pe Harry și Meghan după ce au renunțat la familia regală

Prințul Charles a continuat să îi susțină financiar pe Harry și Meghan după ce au renunțat la familia regală

Potrivit unui audit oficial, Prințul Charles a continuat să îi susțină financiar pe Ducii de Sussex până în vara anului trecut dintr-un fond de 4,4 milioane de lire sterline.

Prințul Charles a continuat să îi susțină financiar pe Harry și Meghan după ce au renunțat la familia regală
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    24 Iun 2021   •   16:50

Prințul Harry a declarat într-un interviu cu Oprah Winfrey,  că familia "i-a tăiat finanțarea" în primul trimestru al anului 2020.

Acesta a declarat că familia regală nu îl mai sprijină din punct de vedere financiar de la începutul anului trecut și că el și soția sa au fost nevoiți să se descurce cu banii pe care Prințesa Diana i-a lăsat moștenire.

Însă, o serie de rapoarte ale conturilor regale, infirmă acum acest lucru

Potrivit acestora, Prințul Charles a continuat să îl susțină financiar până în vara anului 2020, adică câteva luni bune după ce el și Meghan au anunțat că părăsesc familia regală.

Charles le-a oferit atât Ducilor de Sussex, cât și Ducilor de Cambridge 4,4 milioane de lire sterline din fondul Clarence House.

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că Prințul Charles l-a ajutat pe Harry cu o sumă considerabilă de bani pentru a-i ușura tranziția.

„După cum ne amintim cu toții, în ianuarie 2020, când Ducele și Ducesa au anunțat că se vor îndepărta de familia regală, Ducele a spus că vor lucra pentru a ajunge independenți din punct de vedere financiar.

Prințul de Wales i-a alocat o sumă considerabilă pentru a-l spriini în această tranziție.

Finanțarea a încetat în vara anului trecut. Cuplu este acum independent financiar.”

După ce au renunțat la rolurile de membri seniori în familia regală britanică, Meghan și Harry au semnat contracte substanțiale cu Neflix și Spotify. Conform surselor, în anul 2020, cei doi au câștigat aproape 200 de milioane de dolari.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close