Antena 3 CNN Externe Procurorul General, după acuzaţiile grave la adresa DNA: „Plângerea este în analiză”

Procurorul General, după acuzaţiile grave la adresa DNA: „Plângerea este în analiză”

Procurorul General, după acuzaţiile grave la adresa DNA: „Plângerea este în analiză”
12 Feb 2018   •   15:17

Procurorul general Augustin Lazăr vine cu noi precizări privind acuzaţiile grave făcute de fostul deputat Vlad Cosma, la adresa DNA.

„Aş dori să vă asigur de disponibilitatea Ministerului Public de a discuta cu presa, de a discuta problemele şi evenimentele pe care Ministerul Public le are în anumite momente. (...) Plângerea a depus-o unul dintre inculpaţii care este judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Această plângere este în analiză şi trebuie să mai ştiţi că având în vedere existenţa unui dosar în curs şi unul pe rolul Înaltei Curţi, care îi priveşte pe inculpaţii care au depus plângerea la Parchetul General, alte aspecte nu le putem discuta public”, a declarat Augustin Lazăr, în cadrul unei conferinţe de presă la Curtea de Apel Cluj.

Fostul deputat Vlad Cosma a făcut publice, la Antena 3, înregistrări în care apar şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea şi fostul procuror, Mircea Negulescu. Anchetatorii au făcut uz de toate tertipurile posibile pentru a-l inculpa pe fostul premier Victor Ponta, fără să ţină seama de lipsa totală de legalitate a modului în care erau fabricate dosarele. Totul cu girul şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close