Antena 3 CNN Externe O profesoară de la o școală pentru copii cu nevoi speciale din SUA, s-a sinucis în fața elevului de 14 ani cu care avea relații intime

O profesoară de la o școală pentru copii cu nevoi speciale din SUA, s-a sinucis în fața elevului de 14 ani cu care avea relații intime

O profesoară de 38 de ani din Pennsylvania s-a împușcat la întâlnirea cu elevul ei de 14 ani, la o lună după ce poliția i-a deschis dosar penal pentru corupere de minori.

O profesoară de la o școală pentru copii cu nevoi speciale din SUA, s-a sinucis în fața elevului de 14 ani cu care avea relații intime
Sursa foto: Facebook/Fitness On
de Alexandra Ionescu    |    25 Aug 2021   •   15:00

Jennilynne Derolf, în vârstă de 38 de ani lucra la Școala Valley Day,pentru copii cu nevoi speciale, unde se pare că a început o relație sexuală cu un băiat de 14 ani.

Pe 15 iulie, profesoarei i s-a deschis dosar penal, după ce bunicii elevului au reclamat-o la poliție. 

Derolf a fost acuzată de corupție de minori. Duminică, aceasta a ieșit pe cauțiune, și a încercat să contacteze victima. A stabilit o întâlnire cu băiatul.

Când părinții tânărului au aflat că acesta e cu ea, și că a încălcat ordinul de restricție, au alertat poliția.

Șeful poliției, Nelson Whitney a spus că la sosirea ofițerilor, în ciuda eforturilor poliției, Derolf s-a sinucis cu o armă de foc. Băiatul nu a fost rănit. 

Se pare că relația a început printr-un schimb  de mesaje. Profesoara și elevul ei se întâlneau mereu într-un parc din apropierea școlii.

În iunie, relația a devenit romantică, iar în iulie, cei doi au avut relații sexuale, în mașina reclamatei. 

Situația este cu atât mai tristă, cu cât băiatul învăța la o școală pentru copii cu nevoi speciale. 

×
Subiecte în articol: profesoara abuz corupere minori
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close