Antena 3 CNN Externe Proteste violente după ce o persoană transexuală s-a dezbrăcat alături de mai multe femei adulte și minore, într-un SPA din Los Angeles

Proteste violente după ce o persoană transexuală s-a dezbrăcat alături de mai multe femei adulte și minore, într-un SPA din Los Angeles

Două grupuri de manifestanți s-au ciocnit în fața unui centru SPA din Los Angeles, sâmbătă, după ce o femeie transgender s-a dezbrăcat într-o zonă rezervată femeilor.

Proteste violente după ce o persoană transexuală s-a dezbrăcat alături de mai multe femei adulte și minore, într-un SPA din Los Angeles
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    05 Iul 2021   •   22:32

Ciocniri violente au izbucnit între protestatarii din fața unui SPA din Los Angeles, după ce un videoclip viral a arătat un client plângându-se de o femeie transgender care și-ar fi expus penisul în fața mai multor minore care se relaxau într-o baie de aburi, unde intrarea era permisă exclusiv femeilor.

Sute de protestatari de extremă dreapta s-au adunat apoi pentru a sprijini o femeia care se plânsese de presupusul incident de expunere indecentă.

Pentru a echilibra raportul de forțe, mai mulți protestatari Antifa, care susțineau drepturile transgender, s-au adunat și ei în fața SPA-ului, conform Daily Mail.

Unii protestatari, nu este clar din ce tabără, au fost văzuți atacând un jurnalist independent care a fost lovit în cap cu ceea ce pare a fi o țeavă.

În cadrul unui videoclip postat pe Instagram se poate vedea cum un angajat al complexului îi i-a apărarea persoanei transgender, în momentul în care o clientă nervoasă face referire la aceasta drept "un bărbat".

„Vorbești despre o persoană transgender”, o corectaează acesta.

Aceasta îi replică imediat: "Nu există persoane transgender, avea un penis!", moment în care angajatul o jignește.

View this post on Instagram

A post shared by Patriots 1776 USA (@patriots1776usa)

Protestatarii s-au dispersat în cele din urmă, după intervenția poliției.

×
Subiecte în articol: los angeles SUA
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close