x close

Proteste violente la Rio de Janeiro, după ce un băiat de 10 ani ar fi fost ucis de poliţie

de A.M.P    |    04 Apr 2015   •   14:25
Proteste violente la Rio de Janeiro, după ce un băiat de 10 ani ar fi fost ucis de poliţie 482 Foto: beaumontenterprise.com

Locuitorii dintr-un cartier mărginaş al oraşului Rio de Janeiro au protestat vineri faţă de uciderea unui băiat de 10 ani în cursul unei operaţiuni a poliţiei, unii protestatari fiind implicaţi în confruntări cu forţele de ordine, scrie Associated Press.
   
Protestatarii au aruncat cu pietre şi sticle spre forţele de ordine, care au recurs la gaze lacrimogene şi grenade asurzitoare.
   
Protestul a fost organizat după ce un băiat de 10 ani, Eduardo de Jesus Ferreira, a fost împuşcat mortal joi, la Complexo Alemao, în timpul unei operaţiuni a poliţiei împotriva unor traficanţi de droguri.
   
Mama băiatului, Terezinha Maria de Jesus, a declarat pentru portalul de ştiri G1 că a văzut un poliţist împuşcându-l pe fiul ei, care se afla la uşa casei lor.
   
Poliţia a precizat că ofiţerii implicaţi în operaţiunea împotriva traficanţilor de droguri au fost suspendaţi pe parcursul investigaţiei în acest caz.
  

Citeşte mai multe despre:

proteste violente Rio de Janeiro
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati