Antena 3 CNN Externe Protestele VIOLENTE din Ucraina se răspândesc. În Liov, manifestanţii au luat cu asalt administraţia şi poliţia locală

Protestele VIOLENTE din Ucraina se răspândesc. În Liov, manifestanţii au luat cu asalt administraţia şi poliţia locală

Protestele VIOLENTE din Ucraina se răspândesc. În Liov, manifestanţii au luat cu asalt administraţia şi poliţia locală
de O.P.    |    19 Feb 2014   •   06:30

Manifestanții au luat cu asalt clădirea administrației regionale și sediul poliției din Liov, fief naționalist situat în vestul Ucrainei, a constatat un corespondent al agenției France Presse aflat la fața locului.

Manifestanții au capturat arme într-o unitate militară din Liov (vestul Ucrainei) pe care au luat-o cu asalt în cursul nopții de marți spre miercuri, a constatat un corespondent al agenției France Presse aflat la fața locului.

La capătul luptelor duse cu cocteiluri Molotov, care au dus la incendierea clădirilor militare, cei aproximativ 5.000 de manifestanți au preluat controlul asupra unui depozit de arme.

Președintele Viktor Ianukovici a refuzat să oprească asaltul forțelor de ordine asupra manifestanților din centrul Kievului și cere ca aceștia să evacueze piața Maidan, a afirmat opozantul Vitali Kliciko după ce a fost primit de șeful statului ucrainean, citat de AFP. 'Președintele a spus că singura soluție este să evacuați Maidanul și să mergeți acasă', a declarat Kliciko prin telefon postului de televiziune Hromadske.

×
Subiecte în articol: Proteste Ucraina proteste kiev
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close