Antena 3 CNN Externe Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu paznicul care l-a întrerupt pe autorul masacrului din Las Vegas - FOTO

Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu paznicul care l-a întrerupt pe autorul masacrului din Las Vegas - FOTO

Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu paznicul care l-a întrerupt pe autorul masacrului din Las Vegas - FOTO
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Oct 2017   •   14:10

Paznicul care l-a întrerupt pe autorul masacrului din Las Vegas, motiv pentru care a fost și împușcat de acesta, a dispărut fără urmă la scurt timp după tragedie.

Jesus Campos, lăudat pentru modul în care a gestionat criza de la hotelul Mandalay Bay, el conducând poliția în camera în care se afla autorul celui mai mare atac în masă din istoria modernă a SUA, nu a fost nici până acum audiat în acest caz, scrie Daily Mail.

Jesus Campos trebuia să apară la o conferință de presă unde i-ar fi fost înmânat un premiu pentru curajul său, însă paznicul nu a mai apărut în ultima clipă.

Dispariția lui vine la doar câteva ore după ce MGM Resorts International, care deține hotelul Mandalay Bay, a contestat filmul oficial al celui mai grav atac armat din istoria modernă a SUA,

"Chiar acum mă preocupă unde se află colegul nostru și în ce stare este. E neobișnuit. Sper că totul e în regulă cu el”, a declarat un reprezentant al sindicatului din care făcea parte și paznicul.
 

×
Subiecte în articol: atentat las vegas
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close