Antena 3 CNN Externe Un raton a lăsat fără curent cel mai mare oraş din Canada | Semafoare oprite şi oamenii blocați în lifturi

Un raton a lăsat fără curent cel mai mare oraş din Canada | Semafoare oprite şi oamenii blocați în lifturi

Un raton a întrerupt curentul pentru mii de locuitori din centrul metropolei Toronto. Mulți dintre ei au rămas blocați în lifturi.

Un raton a lăsat fără curent cel mai mare oraş din Canada | Semafoare oprite şi oamenii blocați în lifturi
Sursa foto: Pixabay
de Roxana Mihăiescu    |    02 Feb 2024   •   20:25

Joi seara, mai mulți localnici din centrul orașului Toronto, cel mai mare din Canada, au intrat în panică, după ce s-a produs o pană de curent în zonă.

Echipele care au lucrat asupra întreruperii de curent în Toronto au ajuns la concluzia că un mamifer nocturn a intrat în contact cu echipamentele unei stații din centrul orașului, conform declarației postate de compania de utilități Hydro One, pe rețelele de socializare.

Nu există informații privind supraviețuirea ratonului în urma incidentului.

Citește și: Alertă de urşi în Brăila, la câmpie. E o premieră în România! Mesaj RO-Alert: "Evitați zona, rămâneți în locuințe!"

Întreruperea de curent a avut un impact asupra zonelor situate la aproximativ 2 km (1,24 mile) de faimosul CN Tower, lăsând în întuneric peste 7.000 de locuitori timp de peste două ore.

Departamentul de pompieri al orașului a raportat intervenții extinse pentru a recupera persoane din lifturi, din cauza incidentului.

Un martor Reuters a menționat că semafoarele din centrul orașului Toronto au fost, de asemenea, afectate, iar aglomeratul nod feroviar Union Station a fost influențat de eveniment, relatează The Gurdian.
 

×
Subiecte în articol: raton pana de curent Toronto
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close