Antena 3 CNN Externe Reacția unei stewardese când a aflat că a fost concediată | Momentul, surprins de camerele de supraveghere, a devenit viral

Reacția unei stewardese când a aflat că a fost concediată | Momentul, surprins de camerele de supraveghere, a devenit viral

O stewardesă care și-a pierdut locul de muncă a avut o reacție total neașteptată. De supărare, femeia a devastat un magazin din interiorul aeroportului.

de Naty Badea    |    24 Feb 2024   •   15:17

Imagini șocante în Aeroportul Fiumicino din Roma! Camerele de supraveghere au surprins cum o femeie de distruge sticlele cu băutură dintr-un duty free din aeroport.

Inițial, femeia sparge doar câteva sticle, apoi pleacă, dar se întoarce pentru a devasta întregul stand de băuturi alcoolice, sub privirile șocate ale călătorilor care se aflau în zonă, producând panică.

Ulterior, s-a aflat că femeia era însoțitoare de bord la o companie aeriană și că tocmai aflase că fusese concediată și făcuse o criză de nervi, astfel încât a devastat magazinul.

Scena a atras atenția celor prezenți, sub mirosul impresionant de alcool care s-a răspândit în zonă.

Agenții de pază de la aeroport au sosit imediat la fața locului, au închis zona pentru a fi curățată, au imobilizat-o pe femeie și au transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale, dar au și denunțat-o pentru distrugeri.

Pagubele materiale înregistrate se pare că se ridică la 1.500 de euro.

×
Subiecte în articol: stewardesa concediată duty free aeroport
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close