Antena 3 CNN Externe Reţeaua TV a lui Oprah Winfrey, dată în judecată pentru discriminare sexuală

Reţeaua TV a lui Oprah Winfrey, dată în judecată pentru discriminare sexuală

Reţeaua TV a lui Oprah Winfrey, dată în judecată pentru discriminare sexuală
Sursa foto: Foto: thecomplexmedia.com
de S.T.    |    02 Feb 2013   •   19:03

Reţeaua de televiziune deţinută de Oprah Winfrey, OWN, a fost dată în judecată de o fostă angajată, pentru discriminare sexuală, aceasta spunând că a fost concediată după ce a rămas însărcinată, informează hollywoodreporter.com.
   
În dosarul depus vineri la Curtea superioară din Los Angeles, Carolyn Hommel spune că a fost angajată în 2010, ca senior director al departamentului de achiziţii şi dezvoltare al reţelei de televiziune codeţinute de Discovery Communications.

Deşi munca sa a primit aprecieri şi i s-a spus că este pe cale să devină vicepreşedinte, ea a fost înlocuită de un alt angajat când a rămas însărcinată şi a fost nevoită să îşi ia concediu. Hommel spune că, pe timpul sarcinii, treptat, i-au fost luate atribuţiile şi date unui alt angajat.
   
În martie 2012, la o lună după ce a născut, ea a fost concediată. I s-a spus să candideze din nou pentru funcţia de vicepreşedinte, dar candidatura sa nu a fost luată în considerare.
   
Hommel spune că a fost concediată pentru că a rămas însărcinată şi a trebuit să-şi ia concediu. Femeia cere daune a căror valoare nu a fost făcută publică.
   
Conform hollywoodreporter.com, reprezentanţii OWN nu au făcut comentarii privind acest proces.

La începutul anului trecut, Oprah Winfrey a dat afară 30 de angajaţi de la televiziunea sa OWN, într-un proces de restructurare a reţelei TV pe care vedeta de televiziune a lansat-o pe 1 ianuarie 2011, în parteneriat cu Discovery Communications.
   

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey discriminare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close