Antena 3 Externe Un român de 22 de ani a murit în mod suspect în Rusia unde mersese să își vadă iubita

Un român de 22 de ani a murit în mod suspect în Rusia unde mersese să își vadă iubita

de Alexandra Ionescu    |    14 Ian 2022   •   14:17
Un român de 22 de ani a murit în mod suspect în Rusia unde mersese să își vadă iubita
Sursa foto: Twitter/GameZoneASD

Alex, în vârstă de 22 de ani, campion la e-sport CS:GO, se afla în Rostov Veliky și a căzut în mod misterios de la etajul al nouălea al unei clădiri.

Alex Dincof, 22 de ani, era originar din Tulcea, dar s-a mutat cu familia de mic copil la Torino.

Băiatul, binecunoscut în lumea e-sportului unde se impunea ca un adevărat campion, plecase la Rostov Velikij să-și vadă iubita, pe care a cunoscut-o în septembrie anul trecut în cadrul unei competiții Cs: Go la care participase.

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude sinuciderea.

 „Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov Velikij nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, explică prietenii, potrivit Cronacaqui.

Nu există o veste certă nici măcar cu privire la repatrierea trupului tânărului campion, deși autoritățile diplomatice italiene au asigurat „o prezență și o inițiativă rapidă”.

Alex era un băiat vesel au spus prietenii lui. „În Cs:Go ajunsese la cote de excelență atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era strălucitor”. 

Aceasta a fost a doua lui experiență la Rostov Veliky. Și ultima. 

În septembrie, performanța sa sportivă stârnise atât de multă admirație, încât chiar președintele rus, Vladimir Putin, îi felicitase pe sportivii din competiție și pe câștigători.

„Fusion” și-a început cariera în Cs: Go în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a urcat atât de repede în clasament, încât a reușit să se întrețină doar practicând e-sport și călătorind în lung și în lat lumea pentru a concura. 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close