Antena 3 CNN Externe Român, arestat în Spania, după ce a încercat să le vândă droguri unor polițiști îmbrăcați civil

Român, arestat în Spania, după ce a încercat să le vândă droguri unor polițiști îmbrăcați civil

Un cetățean român care locuiește în Spania a fost arestat, după ce a încercat să le vândă droguri unor polițiști îmbrăcați civil.

Român, arestat în Spania, după ce a încercat să le vândă droguri unor polițiști îmbrăcați civil
Sursa foto: Segre.com
de Cerasela Stafie    |    12 Noi 2021   •   20:44

Bărbatul are 37 de ani și locuiește în Bovera. Incidentul s-a petrecut vineri, 12 noiembrie, la primele ore ale dimineții.

Un echipaj pe polițiști civili care patrula în Orașul Vechi din Lleida a văzut un bărbat care le-a atras atenția. În timp ce se apropiau de acesta, omul i-a întrebat dacă vor marijuana.

În acel moment, agenții i-au arătat legitimațiile de polițiști și l-au rugat să-i însoțească la secție. Acolo a fost identificat, întrucât nu avea niciun act asupra sa, și percheziționat. 

Surpriza a fost că nici droguri nu au găsit în posesia bărbatului, așa că a fost lăsat să plece. Totuși, oamenii legii au decis să-l urmărească, bănuind că stupefiantele erau ascunse undeva în apropierea zonei unde îi abordase, transmite publicația Segre.

Ajunși la locul cu pricina, agenții au observat că românul se îndreaptă către o mașină. Așa că l-au reținut din nou.

Autoturismul a fost percheziționat, iar sub una dintre banchete au fost găsite 153 de grame de marijuana. Bărbatul a fost arestat, fiind acuzat de infracțiuni împoriva sănătăţii publice.

×
Subiecte în articol: roman diaspora Spania droguri politisti
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close