Antena 3 CNN Externe Român dispărut sub ruinele unui bloc

Român dispărut sub ruinele unui bloc

Român dispărut sub ruinele unui bloc
02 Mai 2007   •   08:12

Spania ar putea să-i fie fatală tânărului prins sub ruinele unei clădiri. În urmă cu 3 ani, bărbatul a reuşit să scape din atentatele de la Madrid, pentru că a plecat puţin mai devreme de acasă. Speriat de cele întâmplate, s-a mutat în nordul Spaniei. Marţi, blocul în care locuia a fost distrus de o explozie. Tânărul din Câmpina este căutat şi la această oră sub dărâmături.

Eduard Dulamă în clădirea prăbuşită din oraşul Palencia. Emigrase în Spania pentru o slujbă mai bună. Marţi, la cinci 5 dimineaţa, blocul de cinci etaje a sărit în aer. Se presupune că în urma unei acumulări de gaze. 30 de oameni au fost prinşi sub dărâmături. Şapte au murit. O femeie de 90 de ani şi tânărul de 24, Eduard Dulamă, au fost daţi dispăruţi.

Cu fiecare secundă care trece fără nici o veste despre Eduard, disperarea familiei sale se adânceşte. Deja au trecut 43 de ore de când românul e sub dărâmături. Fiecare oră care se scurge micşorează şansele ca Eduard să fie găsit în viaţă.

Bărbatul plecase din Câmpina în Spania acum cinci ani, cu toată familia. Lucra în construcţii. Îşi făcuse şi o familie acolo - s-a căsătorit cu o tânără din Columbia, emigrantă şi ea. Voia să mai stea cinci ani în Spania să mai strângă nişte bani şi să se întoarcă înapoi la Câmpina, unde începuse să-şi facă o casă. Acum doi ani s-a mutat în nordul ţării, după atentatele de la Madrid. Atunci a scăpat de moarte ca prin minune, a ajuns mai repede în gară şi a prins cursa dinaintea trenurilor morţii.

Primarul oraşului Palencia a declarat că salvatorii nu vor abandona căutările până nu-l vor găsi pe românul dispărut.

Observator

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close