Antena 3 CNN Externe Un român a atacat polițiștii germani, după ce a fost dat afară dintr-un bar pentru că nu avea certificat de vaccinare

Un român a atacat polițiștii germani, după ce a fost dat afară dintr-un bar pentru că nu avea certificat de vaccinare

Un român a fost protagonistul unor scene violente, în centrul orașului Karlsruhe din Germania. Omul nu a fost lăsat să petreacă într-un bar, pentru că nu avea certificat de vaccinare și s-a răzbunat pe polițiști.

Un român a atacat polițiștii germani, după ce a fost dat afară dintr-un bar pentru că nu avea certificat de vaccinare
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    06 Dec 2021   •   22:17

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. Individul de 52 de ani a fost dat afară de personalul unui bar, după ce nu a putut dovedi că este vaccinat.

Nervos și deja sub influența băuturilor alcoolice, omul a spart o sticlă și reușit să se rănească la cap în acest proces. Apoi a părăsit zona.

După câteva minute și-a amintit că și-a uitat geana în interiorul respectivului pub și s-a întors s-o recupereze. Viteza cu care a intrat înapoi l-a făcut pe un trecător să creadă că intenționează să jefuiască localul și a sunat la poliție.

Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au avut probleme în a se înțelege cu românul. Acesta i-a înjurat și a sărit la bătaie, scrie publicația BNN.

I-au înapoiat geanta, dar omul a refuzat să mai plece și era din ce în ce mai violent. Scandalul a fost completat cu ajutorul unui alt pieton, care era și el nemulțumit de măsurile forțelor de ordine.

Într-un final, polițiștii l-au încătușat și a fost transportat cu forța la o clinică, fiindu-i acordate îngrijiri medicale pentru rana pe care și-o provocase.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close