Antena 3 CNN Externe Un român, tatăl a doi copii, violator în serie în Spania. Își seda victimele, filma agresiunea și le trimitea clipurile

Un român, tatăl a doi copii, violator în serie în Spania. Își seda victimele, filma agresiunea și le trimitea clipurile

Un român, care este și tatăl a doi copii, riscă ani grei de închisoare, în Spania, fiind acuzat că a violat mai multe femei. Potrivit anchetatorilor, își seda victimele, filma agresiunea, iar apoi le trimitea videoclipurile editate cu muzică și text.

Un român, tatăl a doi copii, violator în serie în Spania. Își seda victimele, filma agresiunea și le trimitea clipurile
Sursa foto: Impulso Bajio
de Cerasela Stafie    |    21 Feb 2022   •   12:28

Un român de 37 de ani riscă 29 de ani de închisoare în Spania, după ce ar fi agresat sexual mai multe femei. În plus, bărbatul a filmat agresiunile, a editat videoclipurile, a adăugat muzică și text și le-a trimis victimelor.

El este acuzat de procurori de cinci violuri, comise între 2012 și 2019. Anchetatorii au confiscat un laptop din locuința bărbatului, precum și mai multe stick-uri de memorie care conțineau fișiere audio și video cu violuri.

Oamenii legii au analizat imaginile și au identificat alte patru femei care nu erau trecute în dosarele de anchetă. În plus, au descoperit că una dintre victime a fost abuzată sexual de 11 ori, scrie Impulso Bajio.

Victimele au fost audiate și, după ce au văzut imaginile filmate de român, s-a ajuns la concluzia că au fost sedate înainte de a fi violate. Poliția a concluzionat că majoritatea victimelor sunt românce, fiind chiar rude ale prietenilor bărbatului.

În rechizitoriu se arată că unul dintre atacuri a avut loc în august 2012, când românul s-a apropiat de o femeie pe strada orașului Andoain, a stropit-o cu spray cu piper și a aruncat-o la pământ. A abuzat-o sexual de femeie pe stradă, în plină zi, în public. Victima a scăpat de el abia după ce i-a spus că are SIDA.

O lună mai târziu, a bătut o fată și a încercat să o violeze, dar tânăra a luptat împotriva atacatorului și a reușit să scape. A recidivat în septembrie 2013, când a agresat sexual în stradă o femeie din Anoeta, după ce anterior o lăsase inconștientă folosind o batistă înmuiată într-o substanță sedativă.

Parchetul spaniol cere acum ca românul să fie condamnat la 29 de ani de închisoare pentru cinci violuri. Tânărul de 37 de ani este judecat în paralel într-un alt proces pentru viol. Evenimentul s-a petrecut într-un pasaj din orașul spaniol Lasarte-Oria conform scenariului menționat mai sus.

×
Subiecte în articol: violator serie roman diaspora
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close