x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Români, sclavii celui mai periculos traficant de droguri. Unul dintre cele mai periculoase carteluri din lume a făcut un pact cu gangsteri români pentru livrare de droguri în Marea Britanie

de S.T.   •   28 Iul 2017   •   21:51
Români, sclavii celui mai periculos traficant de droguri. Unul dintre cele mai periculoase carteluri din lume a făcut un pact cu gangsteri români pentru livrare de droguri în Marea Britanie 534
Foto: flickr.com

Cel mai cunoscut interlop mexican, denumit El Chapo, a fost capturat anul trecut de pușcașii marini mexicani după o operațiune spectaculoasă.

Puțină lume știe că au existat și români care au lucrat pentru El Chapo. Celebrul cotidian britanic The Times a scris că gangsteri români din Marea Britanie cooperează cu temutul cartel al drogurilor din Mexic, Sinaloa, românii livând cocaina venită din America de Sud către piața engleză.

Potrivit Agenției Naționale de Combatere a Criminalității Organizate din Marea Britanie,gangsterii români au acum capacitate de a livra săptămânal cantități mari de cocaina în Marea Britanie, utilizând o rețea de șoferi care lucrează pe vehicule de mare tonaj.

Baronul drogurilor Joaquin 'El Chapo' Guzman era șeful puternicului cartel Sinaola.

Cartelul Sinaloa este unul dintre cele mai periculoase din lume, fiind recunoscut pentru decapitări și torturari și considerat de mulți cel mai puternic sindicat de trafic de droguri de pe planetă. Acționează de aproape 30 de ani în toată lumea și se ocupă și de spălare de bani și crimă organizată.

Informațiile au fost prezentate de Radu Tudor, vineri seară, la „Punctul de întâlnire

sati